• Onnittele ylioppilasta ja valmistunutta! ISO kortti on iso yllätys
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Tutustu ulapan aarteisiin - majakkataulut alkaen 12,90€
  • Onnittele ylioppilasta ja valmistunutta! ISO kortti on iso yllätys
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Tutustu ulapan aarteisiin - majakkataulut alkaen 12,90€

OMAT KUVAT OSAKSI KOTISI SISUSTUSTA

Valikoimamme lisäksi teemme asiakkaille sisustustuotteita heidän omista kuvistaan. Muuntaaksesi henkilökohtaiset muistosi tauluiksi tai pöytätableteiksi anna meidän auttaa sinua tekemään se mahdolliseksi! Voit lähettää meille valokuvia mistä tahansa, olipa se sitten lomakuva, perhekuvat tai jopa lemmikkisi kuva. Me käytämme korkealaatuisia materiaaleja, jotta sisustuksesi säilyttää alkuperäisen värinsä ja terävyytensä vuosien ajan. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro millaiset taulut ja pöytätabletit sopivat juuri sinun kotiisi! Me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumattomia teoksia omista kuvistasi!


Hinnasto:

Taulut:

A4: 14,90€

A3: 24,90€

Pöytätabletit:

1 kpl: 9,90€

2 kpl: 18,90€

4 kpl: 34,90€

6kpl: 49,90€

sis. ALV hintaan lisätään toimituskulut

Tauluksia Oy on suomalainen taiteellisen alan yritys, jonka liiketoiminnan ytimessä ovat kuvat ja tarinat. Luomme kuvia, jotka puhuttelevat ja joissa on tarinaa. Meille jokainen kuva on elämys. Kuvatuotteitamme hankit Tauluksian taidekaupasta verkosta osoitteessa https://www.tauluksia.fi.

YHTEYDENOTOT

Kiitos kiinnostuksestasi Tauluksiaa kohtaan! Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.


MIKSI SISUSTAA KOTISI OMILLA MUISTOILLA?

Oletko koskaan miettinyt, miten voisit tuoda kotiisi lisää persoonallisuutta ja nostaa esiin rakkaat muistot? Taulut ja pöytätabletit, jotka on koristeltu omilla kuva-aiheilla, ovat erinomainen tapa siihen. Kuvat ovat aina olleet tärkeitä tapoja ikuistaa elämän tärkeitä hetkiä. Ne auttavat meitä muistamaan erityisiä ihmisiä ja tapahtumia, joita emme halua unohtaa. Kun koristat kotisi seinät ja pöydät omilla valokuvillasi, luot paikan, jossa tärkeät muistosi voivat pysyä elossa ja tuoda iloa päivittäin. Kuvalliset taulut ovat erinomainen tapa lisätä väriä ja tyyliä kodin sisustukseen. Kun käytät omia valokuviasi, voit luoda tauluja, jotka ovat täysin uniikkeja ja henkilökohtaisia. Voit valita kuvia retkiltäsi, perhejuhlista tai vaikkapa kuvia lemmikkieläimistäsi. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme ja se kertoo paljon persoonallisuudestamme. Joten on tärkeää tuoda esiin ihania muistoja sekä retkiä ja ihmisiä vuosien varrelta. Jokaisella taululla on oma tarinansa, joka tuo esiin muistoja menneistä hetkistä ja seikkailuista. Lisäksi, kun jaat tarinasi vieraillesi, taulusi ja tablettisi toimivat myös keskustelun aloittajina. Omien kuvien käyttäminen tauluissa ja pöytätableteissa on myös loistava tapa luoda jatkuvaa iloa elämäsi tärkeimmistä hetkistä. Ne ovat loistava tapa palata muistoissa takaisin lomamatkalle, perhejuhlaan tai ystävien kanssa vietettyyn iltaan. Kun kävelet kotona ja näet kuvan, joka tuo mieleen hyviä hetkiä, tunnet onnellisuuden aallon, joka täyttää sydämesi.

Lisäksi omilla kuvilla sisustetut taulut ja tabletit ovat erinomainen tapa tehdä kotisi erottuvaksi ja erityiseksi. Voit valita kuvia, jotka ovat mielestäsi kauniita ja jotka heijastavat persoonallisuuttasi, ja yhdistää ne sopivasti kodin muuhun sisustukseen. Näin voit luoda yhdenlaisen teeman koko kodin sisustukseen, joka on henkilökohtainen ja kaunis. Omilla kuvilla sisustetut taulut ja pöytätabletit ovat loistava tapa tuoda kotiisi henkilökohtaisuutta ja iloa. Ne auttavat luomaan erottuvan ja ainutlaatuisen sisustuksen, joka kertoo tarinan sinusta ja elämästäsi. Ja mikä parasta, ne tuo esiin ihania muistoja sekä retkiä ja ihmisiä vuosien varrelta, joita voit aina ihailla.