• Kaipaatko kesää - tuo kesä kotiin ihanilla maisematauluilla
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin
  • Kaipaatko kesää - tuo kesä kotiin ihanilla maisematauluilla
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin

TAULUSEINÄT

Kaipaatko ideoita siihen, miten yhdistellä tauluja keskenään? Haaveiletko tyylikkäästä tauluseinästä? Löydät meiltä kauniit tauluseinät eri tiloihin ja tarkoituksiin. Koostimme avuksesi muutamia valmiita taulukokoelmia, jotka sopivat täydellisesti yhteen toistensa kanssa ja täydentävät hienosti toisiaan. Vain mielikuvitus on rajana sille, miten tauluja käyttää. Tauluseinä uudistaa tilan ilmeen kertaheitolla, kätevästi pienellä rahalla. Tauluseinissä on meillä käytössä huokeampi pakettihinnoittelu, jolloin saat taulut 10-20% edullisemmin kuin yksittäishankintoina. Tutustu ainutlaatuisiin vaihtoehtoihin ja tilaa jo tänään.

Tauluseinä - sisustus - kotiisi
Moderni tauluseinä kotiisi

Tauluseinät

TAULUSEINÄT OSAKSI KOTISI SISUSTUSTA

Tervetuloa tutustumaan tauluseinien ihmeelliseen maailmaan! Käytä näitä vinkkejä inspiraationa, kun tuot tauluseiniä omaan kotiisi.

1. Henkilökohtainen Kosketus

Tauluseinä tuo kotiisi henkilökohtaista ilmettä. Voit valita teokset, jotka heijastavat omaa persoonallisuuttasi ja mieltymyksiäsi, luoden tilan, joka todella tuntuu omalta.

2. Väriä ja Elämää

Taide lisää väriä ja elämää mihin tahansa huoneeseen. Olipa kyseessä sitten kirkkaat värit tai hillityt sävyt, taulut tuovat huoneeseen syvyyttä ja mielenkiintoa.

3. Visuaalinen Fokuskohta

Tauluseinä luo huoneeseen keskipisteen, joka kutsuu katsojan pysähtymään ja nauttimaan näkymästä. Se voi toimia myös keskustelunavaajana vieraiden kanssa.

4. Taiteen Monipuolisuus

Voit valita erilaisia teoksia – abstrakteja maalauksia, valokuvataidetta, graafisia printtejä – luodaksesi monipuolisen ja dynaamisen tauluseinän.

5. Sisustuksen Yhdistäminen

Tauluseinä voi toimia elementtinä, joka yhdistää huoneen eri osat ja värit harmoniseksi kokonaisuudeksi.

6. Tilan Illuusio

Oikein sijoitetut taulut voivat saada pienen tilan tuntumaan suuremmalta ja valoisammalta.

7. Joustavuus ja Muunneltavuus

Voit helposti päivittää tauluseinääsi vaihtamalla teoksia tai lisäämällä uusia, mikä mahdollistaa huoneen ilmeen nopean ja edullisen muuttamisen.

8. Luovuuden Ilmaisu

Tauluseinän suunnittelu on itsessään luova prosessi. Voit kokeilla eri asetteluja ja yhdistelmiä löytääksesi täydellisen tasapainon.

9. Tunnelman Luominen

Valitsemalla tietyn tyylin tai teeman tauluillesi, voit luoda haluamasi tunnelman olohuoneeseesi – olipa se sitten rauhallinen, energinen, moderni tai vintage.