• Nyt kesäkotiin ja mökille merelliset majakkataulut - löydä suosikkisi
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin
  • Nyt kesäkotiin ja mökille merelliset majakkataulut - löydä suosikkisi
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin

Tietoja meistä

Tauluksia Oy on suomalainen luovan alan yritys, jonka laadukkaat kuvatuotteet sopivat kodin, vapaa-ajanasunnon, toimiston, asiakastilojen ja muiden erilaisten tilojen sisustukseen. Tuotteillamme loihdit tilaasi yksilöllisen ilmeen, kauneutta ja tyyliä kätevästi ja helposti. Tauluksia tunnetaan varsinkin ainutlaatuisesta kokoelmastaan majakkatauluja ja monenlaisista meritauluistaan mutta löydät valikoimastamme laajasti myös muita trendikkäitä kuvatuotteita sisustukseen.

Meille jokainen kuva on elämys ja jokaisella kuvallamme on oma tarinansa. Toivomme tämän hienon ainutlaatuisuuden välittyvän myös jokaiselle tuotteidemme parissa viihtyvälle. Hankkimalla tuotteitamme suosit kotimaista yksilöllistä taidetta ja luovaa työtä. Kaikki kuvatuotteemme valmistetaan Suomessa laadukkaista materiaaleista. Palvelumme kattaa lisäksi kuvatuotteiden valmistuksen asiakkaan omista kuvista. Autamme mielellämme sinua luomaan kotiisi oman yksilöllisen tyylisi.

Missiomme

Tuotamme koskettavia ja kauniita, ainutlaatuisia kuvaelämyksiä sinun ja läheistesi iloksi.

Kuvatuotteillamme hyvää mieltä ja kuvien juhlaa kodin ja vapaa-ajanasunnon sisustukseen.

Arvomme

Omaleimaisuus

Kuvamme ovat uniikkeja ja omaleimaisia. Myymme vain omaa kuvatuotantoa, itse ottamiamme kuvia ja luomiamme kuvateoksia, joilla teet persoonallisen ilmeen sisustukseen.

Virtaa vedestä ja vuodenajoista

Inspiroidumme Suomen vivahteikkaasta luonnosta, luonnonilmiöistä ja vuodenajoista. Meri ja järvet ovat meille innoituksen lähteitä, ekologinen ajattelu itsestäänselvyys. Tuotamme tilaukset print on demand -periaatteella tarveperusteisesti.

Meidän juttu, majakat

Majakat ovat meille sydämenasia. Haluamme kannustaa kuvillamme ja tarinoillamme sinua tutustumaan uhanalaisten majakoiden historiaan ja nykypäivään. Teemme majakoita tutuiksi uudenlaisin viihdyttävin keinoin ja myös lapsille ja nuorille sopivin tavoin.

Monimuotoisuus ja innovatiivisuus

Tarjontamme on monipuolista ja moni-ilmeistä. Kehitämme tuotantoamme innovatiivisesti, jotta voimme ilahduttaa sinua uusilla kiinnostavilla kuvaelämyksillä ja tuotteilla.


YHTEYDENOTOT

Kiitos kiinnostuksestasi Tauluksiaa kohtaan! Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.