• Onnittele ylioppilasta ja valmistunutta! ISO kortti on iso yllätys
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Tutustu ulapan aarteisiin - majakkataulut alkaen 12,90€
  • Onnittele ylioppilasta ja valmistunutta! ISO kortti on iso yllätys
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Tutustu ulapan aarteisiin - majakkataulut alkaen 12,90€

Tietoja meistä

Tauluksia Oy on suomalainen taiteellisen alan yritys, jonka liiketoiminnan ytimessä ovat kuvat ja tarinat. Luomme kuvia, jotka puhuttelevat ja joissa on tarinaa. Meille jokainen kuva on elämys. Kuvatuotteitamme hankit Tauluksian taidekaupasta verkosta osoitteessa https://www.tauluksia.fi.

Missiomme

Tuotamme koskettavia ja kauniita kuvaelämyksiä sinun iloksesi.

Tauluksian kuvatuotteilla kuvien juhlaa sinulle ja läheisillesi kodin ja vapaa-ajanasunnon sisustukseen.

Arvomme

Omaleimaisuus

Kuvamme ovat uniikkeja ja omaleimaisia. Myymme vain omaa kuvatuotantoa, itse ottamiamme kuvia ja luomiamme kuvateoksia, joilla teet persoonallisen ilmeen kotisi sisustukseen.

Virtaa vedestä ja vuodenajoista

Inspiroidumme Suomen vivahteikkaasta luonnosta, luonnonilmiöistä ja vuodenajoista. Meri ja järvet ovat meille innoituksen lähteitä, ekologinen ajattelu itsestäänselvyys. Tuotamme tilaukset print on demand -periaatteella tarveperusteisesti.

Meidän juttu, majakat

Majakat ovat meille sydämenasia. Haluamme kannustaa kuvillamme ja tarinoillamme sinua tutustumaan uhanalaisten majakoiden historiaan ja nykypäivään. Teemme majakoita tutuiksi uudenlaisin viihdyttävin keinoin ja myös lapsille ja nuorille sopivin tavoin.

Monimuotoisuus

Tarjontamme on monipuolista ja moni-ilmeistä. Kehitämme jatkuvasti tuotantoamme, jotta voimme ilahduttaa sinua uusilla kiinnostavilla kuvaelämyksillä.


YHTEYDENOTOT

Kiitos kiinnostuksestasi Tauluksiaa kohtaan! Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.