• Nyt kesäkotiin ja mökille merelliset majakkataulut - löydä suosikkisi
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin
  • Nyt kesäkotiin ja mökille merelliset majakkataulut - löydä suosikkisi
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin

PÖYTÄTABLETIT

Anna päivällesi lisäväriä - tutustu valikoimaamme pöytätabletteja. Näissä tuotteissa leikitellään väreillä, kuvioilla ja kuoseilla. Ne ovat täydellinen tapa piristää ruokapöytää tai kahvihetkiä. Meillä on laaja valikoima erilaisia pöytätabletteja, joten löydät helposti sinun sisustustyyliisi ja mieltymyksiisi sopivan. Tilaa jo tänään ja tuo iloa arjen ruokahetkiin.

Pöytätabletit

PÖYTÄTABLETIT KAUNISTAVAT KATTAUKSEN

Tyylikkäät pöytätabletit viimeistelevät kattauksen. Tauluksian pöytätabletit ovat ainutlaatuisen värikkäitä ja näyttävillä kuvioilla tai kuvilla varustettuja. Pöytätableteilla luot iloa ja persoonallista ilmettä ruokapöytään. Verkkokauppamme tarjonnassa on eri kuvateemoilla pöytätabletteja, jotka soveltuvat monenlaisiin kattaustyyleihin. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkitablettisi meri-, majakka, maisema- ja luontoteemoista. Kukkakuvioiset tabletit ovat erityisen hurmaavia ja kauniin juhlavia. Entäpä jos leikittelisit kattauksessa eri kuva-aiheilla, vaikkapa jokaiselle perheenjäsenelle erilainen kuvateema tablettiin?

Helppohoitoinen laminoitu pöytätabletti

Tabletti suojaa pöytäliinaa sekä itse pöytää. Laminoitu pöytätabletti toimii tässä suhteessa erinomaisesti, koska se ei päästä kosteutta ja muita sotkuja läpi. Oivallinen valinta vaikkapa lapsiperheelle! Laminointi napakoittaa tablettia, eikä sen muoto ja rakenne muutu käytössä. Löydät Tauluksialta verkosta helppohoitoiset laminoidut tabletit, joiden puhdistamiseen riittää pyyhkiminen kostealla liinalla. Tablettien käyttö ja huolto on energiaystävällistä, koska niitä ei pestä koneessa. Oikein hoidettuna laminoitu tabletti säilyy pitkään käyttökelpoisena.

Laminoidut tabletit sopivat hyvin erilaisiin tilanteisiin. Ne ovat käytännöllisiä niin kotona kuin mökillä tai veneessä. Laminoidut tabletit soveltuvat myös mainiosti ulkokattaukseen, parvekkeelle tai terassille sekä kosteisiin tiloihin.

Pöytätabletti toimii kirjoitusalustana

Tauluksian pöytätabletti on monikäyttöinen ja reilunkokoinen. Se toimii myös työ- ja koulupöydän kirjoitusalustana tai piirtoalustana lapselle. Pöydän pinta ei värjäänny ja naarmuunnu, kun sen suojaa tabletilla.

Yhdistelemällä Tauluksian kuvatuotteita luot näyttävyyttä sisustukseen, persoonallista tyyliä kodin kattaukseen ja seinille. Joitakin pöytätablettien kuva-aiheita on saatavilla myös sisustustauluina. Tutustu valikoimaamme ja piristä kivoilla kuvatuotteilla kodin eri huoneita, tiloja ja tilanteita.