• Onnittele ylioppilasta ja valmistunutta! ISO kortti on iso yllätys
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Tutustu ulapan aarteisiin - majakkataulut alkaen 12,90€
  • Onnittele ylioppilasta ja valmistunutta! ISO kortti on iso yllätys
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Tutustu ulapan aarteisiin - majakkataulut alkaen 12,90€

PÖYTÄTABLETIT

Anna päivällesi lisäväriä - tutustu valikoimaamme pöytätabletteja. Nämä tuotteet ovat täynnä iloa ja väriä, ja ne ovat täydellinen tapa piristää ruokapöytääsi tai kahvihetkiäsi. Meillä on laaja valikoima erilaisia pöytätabletteja eri väreissä ja kuoseissa, joten löydät varmasti jotain, joka sopii sinun sisustustyyliisi ja mieltymyksiisi. Tilaa nyt ja anna päivällesi lisäväriä ja iloa!

Pöytätabletit

PÖYTÄTABLETIT KAUNISTAVAT KATTAUKSEN

Tyylikkäät pöytätabletit viimeistelevät kattauksen. Tauluksian pöytätabletit ovat ainutlaatuisen värikkäitä ja näyttävillä kuvioilla tai kuvilla varustettuja. Pöytätableteilla luot iloa ja persoonallista ilmettä ruokapöytään. Verkkokauppamme tarjonnassa on eri kuvateemoilla pöytätabletteja, jotka soveltuvat monenlaisiin kattaustyyleihin. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkitablettisi meri-, majakka, maisema- ja luontoteemoista. Kukkakuvioiset tabletit ovat erityisen hurmaavia ja kauniin juhlavia. Entäpä jos leikittelisit kattauksessa eri kuva-aiheilla, vaikkapa jokaiselle perheenjäsenelle erilainen kuvateema tablettiin?

Helppohoitoinen laminoitu pöytätabletti

Tabletti suojaa pöytäliinaa sekä itse pöytää. Laminoitu pöytätabletti toimii tässä suhteessa erinomaisesti, koska se ei päästä kosteutta ja muita sotkuja läpi. Oivallinen valinta vaikkapa lapsiperheelle! Laminointi tekee tabletista napakan, eikä sen muoto ja rakenne muutu käytössä. Löydät Tauluksialta verkosta helppohoitoiset laminoidut tabletit, joiden puhdistamiseen riittää pyyhkiminen kostealla liinalla. Tablettien käyttö ja huolto on energiaystävällistä, koska niitä ei pestä koneessa. Oikein hoidettuna laminoitu tabletti säilyy pitkään käyttökelpoisena.

Laminoidut tabletit sopivat hyvin erilaisiin tilanteisiin. Ne ovat käytännöllisiä niin kotona kuin mökillä tai veneessä. Laminoidut tabletit soveltuvat myös mainiosti ulkokattaukseen, parvekkeelle tai terassille sekä kosteisiin tiloihin.

Pöytätabletti toimii kirjoitusalustana

Tauluksian napakka ja laminoitu pöytätabletti on monikäyttöinen. Se toimii jäykkyytensä ja reilun kokonsa vuoksi myös työ- ja koulupöydän kirjoitusalustana tai piirtoalustana lapselle. Pöydän pinta ei värjäänny ja naarmuunnu, kun sen suojaa tabletilla.

Yhdistelemällä Tauluksian kuvatuotteita luot näyttävyyttä sisustukseen, persoonallista tyyliä kodin kattaukseen ja seinille. Pöytätablettien kuva-aiheita on saatavilla myös sisustustauluina. Tauluksian kuvatuotteilla piristät kodin eri huoneita, tiloja ja tilanteita.