• Nyt kesäkotiin ja mökille merelliset majakkataulut - löydä suosikkisi
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin
  • Nyt kesäkotiin ja mökille merelliset majakkataulut - löydä suosikkisi
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin

Pöytätabletti omasta valokuvasta

Saatavilla

Kuvaus

Yksilölliset omista valokuvista tehdyt sisustustuotteet ovat kiva lisä kodin sisustukseen. Pöytätabletit omista valokuvista piristävät kattausta ja tuovat lisäväriä ruokahetkiin. Voit teetättää kullekin perheenjäsenelle pöytätabletin vaikkapa hänen omasta suosikkikuvastaan. Mikä täydellinen tapa yllättää läheiset ja luoda iloa ruokapöytään!


Laminoitu pöytätabletti on kätevä ja suojaa hyvin pöytää, koska se ei läpäise kosteutta. Sopii sisä- ja ulkokattauksiin. Koko 30x42 cm. Helppo hoito-ohje: Puhdistetaan kostealla liinalla. Ei konepesua.


Näin voit tilata pöytätabletin omasta valokuvasta:


1) Kuvatiedoston lähetys ja laadun tarkistus

Lähetä kuvatiedosto meille sähköpostilla osoitteeseen info@tauluksia.fi.Tiedostomuodon tulee olla .jpg tai .png. ja kuvasuhteen tulee olla 0,7070 (vaaka) ja 1,4141 (pysty).
Jos mahdollista, tee itse kuvasuhteen tarkistus ja muokkaa se vaadituksi.


Saatuamme tiedostosi, tutkimme sen tulostuskelpoisuuden (tiedostomuoto, kuvan laatu, kuvasuhde). Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, onko kuva tulostuskelpoinen. Muokkaamme tarvittaessa kuvasuhdetta. Kuvasuhteen muokkaus voi johtaa siihen, että kuvan reuna-alueilta leikkautuu osia pois. Mikäli näin käy, lähetämme sinulle luonnoksen muokatusta kuvasta sähköpostissa sekä ohjeet, miten hyväksyt lopullisen tilauksen.


2) Tilaaminen ja maksaminen helposti verkkokaupassa

Meiltä saamasi vastausviestin jälkeen, voit helposti hyväksyä tilauksen ostamalla tältä sivulta ”pöytätabletti omasta valokuvasta” -tuotteen ja maksamalla sen normaalisti verkkokaupan maksutavoilla. Valitse tilauksen yhteydessä kappalemäärä.


Saatuamme maksetun tilauksen verkkokaupasta, teemme kuvastasi pöytätabletin ja lähetämme sen sinulle verkkokaupan tavanomaisilla toimitustavoilla. Huomioithan, että räätälöidyissä tilaustuotteissa ei ole 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeutta.