• Kaipaatko kesää - tuo kesä kotiin ihanilla maisematauluilla
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin
  • Kaipaatko kesää - tuo kesä kotiin ihanilla maisematauluilla
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin

ISOT ONNITTELUKORTIT

Ainutlaatuinen tapa muistaa päivänsankaria - Iso onnittelukortti on mitä parhain keino osoittaa huomiota ja arvostusta päivänsankarille. Se on vaikuttava jo pelkästään reilun kokonsa vuoksi. Lisäksi siinä on myös enemmän tilaa luovuudelle ja henkilökohtaisille viesteille, mikä tekee kortista erityisen merkityksellisen.

Isot onnittelukortit

ISOT ONNITTELUKORTIT LÄHEISELLESI TÄRKEÄÄ PÄIVÄÄ VARTEN

Enemmän kuin vain kortti: Tauluksian isot onnittelukortit eivät ole vain hetkellisiä tervehdyksiä. Niiden kaunis, ainutlaatuinen muotoilu tekee niistä täydellisiä seinätaiteeksi tai kehystettäviksi tauluiksi, tarjoten pitkäaikaista iloa ja muistoja.

Laadukas valinta: Isot kortit valmistetaan laadukkaasta, jäykästä valokuvapaperista, joka korostaa värien ja grafiikan loistoa. Mattapintainen paperi vähentää heijastusta ja luo tyylikkään lopputuloksen. Valitsemalla kotimaisen kortin, tuet myös kotimaista taidetta ja käsityötä.

Personointi ja monipuolisuus: Isojen korttien 1-puoleinen painatus tarjoaa runsaasti tilaa omille viesteille ja luovuudelle, sillä kääntöpuoli on valkoinen ja tyhjä, valmiina henkilökohtaisiin viesteihin. Yleisluonteiset kortit ovat monipuolisia käyttää ja sopivat monenlaisiin juhlatilaisuuksiin, olipa kyseessä syntymäpäivä, nimipäivä, vuosipäivä tai muu merkittävä hetki.

Kun valitset Tauluksian ison onnittelukortin, valitset kestävän, merkityksellisen ja ainutlaatuisen tavan muistaa rakkaitasi. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen kortti seuraavaan erityiseen tilaisuuteesi.