• Kaipaatko kesää - tuo kesä kotiin ihanilla maisematauluilla
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin
  • Kaipaatko kesää - tuo kesä kotiin ihanilla maisematauluilla
  • Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksesta
  • Iloa ruokahetkiin pöytätableteilla - ihastu valloittaviin väreihin ja kuoseihin

Taulu omasta valokuvasta

alkaen 11,90 €


Kuvaus

Yksilölliset taulut omista valokuvista herättävät parhaat muistot eloon kotisi seinillä. Taulu omasta valokuvasta lämmittää mieltä ja tuo ainutlaatuisen ilmeen sisustukseen. Teetetty taulu tai taulusarja unelmamatkaan, ikimuistoiseen tapahtumaan, lemmikkieläimeen, omaan harrastukseen tai mielenkiinnon kohteeseen liittyvistä kuvista on hieno lisä huoneen koristeena.


Näin voit tilata taulun omasta valokuvasta:


1) Kuvatiedoston lähetys ja laadun tarkistus

Lähetä kuvatiedosto meille sähköpostilla osoitteeseen info@tauluksia.fi. Tiedostomuodon tulee olla .jpg tai .png. ja kuvasuhteen tulee olla 0,7070 (vaaka) ja 1,4141 (pysty).
Jos mahdollista, tee itse kuvasuhteen tarkistus ja muokkaa se vaadituksi.


Saatuamme tiedostosi, tutkimme sen tulostuskelpoisuuden (tiedostomuoto, kuvan laatu, kuvasuhde).Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, onko kuva tulostuskelpoinen. Muokkaamme tarvittaessa kuvasuhdetta. Kuvasuhteen muokkaus voi johtaa siihen, että kuvan reuna-alueilta leikkautuu osia pois. Mikäli näin käy, lähetämme sinulle luonnoksen muokatusta kuvasta sähköpostissa sekä ohjeet, miten hyväksyt lopullisen tilauksen.


2) Tilaaminen ja maksaminen helposti verkkokaupassa

Meiltä saamasi vastausviestin jälkeen, voit helposti hyväksyä tilauksen ostamalla tältä sivulta ”taulu omasta valokuvasta” -tuotteen ja maksamalla sen normaalisti verkkokaupan maksutavoilla. Valitse tilauksen yhteydessä taulun koko joko A4 (21,0*29,7cm) tai A3 (29,7*42,0cm).


Saatuamme maksetun tilauksen verkkokaupasta, teemme valokuvastasi taulun ja lähetämme sen sinulle verkkokaupan tavanomaisilla toimitustavoilla. Huomioithan, että räätälöidyissä tilaustuotteissa ei ole 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeutta.


Tuotteissa käytetään hyvälaatuista mattapintaista valokuvapaperia, joka ei heijasta seinällä. Voit käyttää tuotetta julistemaisesti tai kehystää sen tauluksi. Ei sisällä kehyksiä.